ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το SCG – Επιστημονικό Κολέγιο Ελλάδας λειτουργεί στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι, και προσφέρει στα Ελληνικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στους ακόλουθους τομείς: Ψυχολογία, Φυσική Αγωγή, Προπονητική, Εφαρμοσμένες Ξένες Γλώσσες & Μετάφραση, Επαγγελματική και Λογοτεχνική Μετάφραση. Τα μαθήματα και οι εξετάσεις σε όλα τα έτη σπουδών διενεργούνται στα Ελληνικά.
Στόχος του SCG είναι να παρέχει στους φοιτητές του το θεωρητικό υπόβαθρο και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο σκοπός, στο SCG παρέχουμε στους φοιτητές μας το κατάλληλο εκπαιδευτικό περιβάλλον, εργαστήρια για κάθε αντικείμενο σπουδών, την υποστήριξη άρτια εκπαιδευμένου ακαδημαϊκού προσωπικού και τη δυνατότητα να αποκτήσουν πτυχία και μεταπτυχιακά από το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, σπουδάζοντας στη χώρα τους και με γλώσσα διδασκαλίας και εξετάσεων την Ελληνική σε όλα τα έτη σπουδών.
Στο SCG πιστεύουμε ότι γνώση δεν σημαίνει απλώς διδασκαλία, εξετάσεις και προαγωγή στο επόμενο έτος ή επίπεδο σπουδών. Η γνώση κερδίζεται μέσα από την έρευνα, την κριτική σκέψη, την ομαδικότητα, τη συνεργατικότητα, τους στόχους και την απόκτηση διαχρονικών αξιών που θα δώσουν στους φοιτητές τις απαραίτητες βάσεις για την περαιτέρω προσωπική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους εξέλιξη.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τη χαρά της γνώσης σε θεωρητικό, ερευνητικό και πρακτικό επίπεδο με σεβασμό στις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας.

SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος

ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ