ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ SCG

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του SCG, καθώς και του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου το οποίο προσφέρει τα προγράμματά του στο Κολλέγιό μας, σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.
Στο SCG στόχος όλων μας είναι να σας παρέχουμε θεωρητική κατάρτιση σε συνδυασμό με πρακτική εξάσκηση σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας, στο Κολωνάκι. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε, να αναπτύξετε και να υλοποιήσετε τους ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς και επαγγελματικούς σας στόχους, με την παρακολούθηση έγκυρων προγραμμάτων σπουδών και την απόκτηση πτυχίων ή μεταπτυχιακών τίτλων από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο και διακεκριμένο Πανεπιστήμιο.

Το Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου το οποίο έχει λάβει 18 Νόμπελ και βρίσκεται στην 1η θέση στην Ευρώπη και στην 16η θέση των καλύτερων Πανεπιστημίων παγκοσμίως σύμφωνα με την κατάταξη του Lens 2017 σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε πτυχία και μεταπτυχιακά τα οποία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας εξέλιξη. Το SCG το οποίο προσφέρει στην Ελλάδα τα προγράμματα του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, σας βοηθά να αποκτήσετε τα πτυχία και μεταπτυχιακά του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου, φοιτώντας στη χώρα σας και παρακολουθώντας τα μαθήματα σε όλα τα έτη σπουδών στα Ελληνικά.
Αρωγοί στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε τίτλους σπουδών από το κορυφαίο Πανεπιστήμιο στην Ευρώπη θα είναι οι άρτια καταρτισμένοι και εγκεκριμένοι από το Πανεπιστήμιο καθηγητές σας, το κρατικό Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και εγώ προσωπικά. Ως κάτοχοι των πτυχίων και μεταπτυχιακών του διεθνώς αναγνωρισμένου κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και έχοντας αποκτήσει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο SCG τη σωστή εκπαίδευση και παιδεία, θα είστε έτοιμοι να ενταχθείτε στην ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας και να διαπρέψετε στον τομέα που εσείς έχετε επιλέξει.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Πόπη Νοτιά
Γενική Διευθύντρια

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του κρατικού Πανεπιστημίου του Στρασβούργου στους παρακάτω τομείς:

Ψυχολογία

• Πτυχίο στην Ψυχολογία
• Μεταπτυχιακό στην Κλινική Γνωσιακή Νευροψυχολογία
• Μεταπτυχιακό στη Γνωσιακή - Συμπεριφορική Θεραπεία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αθλητικές Επιστήμες

• Πτυχίο στην Φυσική Αγωγή
• Πτυχίο στην Προπονητική
• Μεταπτυχιακό στις Αθλητικές Επιστήμες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εφαρμοσμένες Ξένες Γλώσσες (LEA)

• Πτυχίο Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μετάφραση

• Μάστερ 1 στη Μετάφραση
• Μάστερ 2 στην Επαγγελματική Μετάφραση
• Μάστερ 2 στη Λογοτεχνική Μετάφραση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

SCG Scientific College of Greece

ΠΡΟΣΙΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ