Το νου σου στο παιδί – AthleteStories

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και καθηγητής Αθλητικών Επιστημών στο SCG, κος Δημοσθένης Ταμπάκος, ως προσκεκλημένος στο αθλητικό site “AthleteStories” πραγματοποίησε αφιέρωμα στα αθλητικά προγράμματα που πραγματοποιούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ενόπλων Δυνάμεων, σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς, όπως το ΕΚΠΑ/ΣΕΦΑΑ και το ΑΠΘ/ΣΕΦΑΑ.

Ο κος Ταμπάκος, είναι Επισμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας και υπεύθυνος συντονισμού των προγραμμάτων Φυσικής Δραστηριότητας στην προσχολική ηλικία, με κύριους συνεργάτες την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και ρέκορντγουμαν άρσης βαρών, Νατάσα Τσακίρη, την 5η Ολυμπιονίκη του τζούντο, Λοχαγό Μαρία Καραγιαννοπούλου, και την 8η Ολυμπιονίκη της Πάλης, Σμηναγό Μαρία-Λουίζα Βρυώνη.

Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν προγράμματα άσκησης προσχολικής αγωγής κατάλληλα προσαρμοσμένα στις αναπτυξιακές ηλικίες και γνωριμία με τα Ολυμπιακά αθλήματα μέσω διαδραστικών παιχνιδιών με διαθεματική προσέγγιση, με τη συμμετοχή διακεκριμένων αθλητών.

Οι φοιτητές Αθλητικών Επιστημών του SCG είχαν τη μοναδική εμπειρία να συμμετέχουν σε δραστηριότητες υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους, κου Δημοσθένη Ταμπάκου.

 

Για περισσότερα:  Το νου σου στο παιδί – AthleteStories