Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Εγκέφαλο 2024| Brain Awareness Week

Το Εργαστήριο Νοητικής Νευροεπιστήμης και Κλινικής Νευροψυχολογίας του SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος σε συνεργασία με το Εργαστήριο Αθλητικών Επιστημών-Υγεία, Άσκηση και Απόδοση, του SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο της εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον εγκέφαλο. Η Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για τον Εγκέφαλο (Brain Awareness Week 2024 | Dana Foundation) είναι μία παγκόσμια προσπάθεια για την ενημέρωση των ανθρώπων κάθε ηλικίας για τη λειτουργία του εγκεφάλου, για την προώθηση της προστασίας του από ατυχήματα και την πρόληψη ασθενειών.

Το Εργαστήριο Νοητικής Νευροεπιστήμης και Κλινικής Νευροψυχολογίας ως συνεργαζόμενος φορέας αυτής της παγκόσμιας πρωτοβουλίας σάς προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Campus του SCG-Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος, στο Κολωνάκι.

Βασικές Θεματικές της φετινής εκδήλωσης είναι η Νευροψυχολογική Υγεία των παιδιών και των εφήβων και ο ρόλος της φυσικής άσκησης στην Ψυχική Υγεία και στην Υγεία του Εγκεφάλου.

Ημερομηνία:  13 Μαρτίου 2024

Ώρα: 10:00-19:00

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση της ημερίδας, είναι δωρεάν, με δια ζώσης παρουσία στους χώρους του SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος ή διαδικτυακά μέσω Zoom.

Θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εδώ.

Zoom link: https://us06web.zoom.us/j/89989377200