Ερευνητικές Μελέτες

 

Αγαπητοί Φίλοι,

Σάς προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε έναν πρώτο κύκλο ερευνητικών μελετών που διενεργούνται από τους Τελειόφοιτους Σπουδαστές, του Τμήματος Ψυχολογίας του SCG – Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος σε συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου, στο πλαίσιο των Τελικών Ερευνητικών Εργασιών τους. Επιβλέποντας Καθηγητής των εν λόγω μελετών είναι ο κ. Δημήτριος Δ. Βλαστός, Ψυχολόγος Υγείας, Διδάσκων/Ερευνητής του Τμήματος Ψυχολογίας.

 

Οι παρούσες μελέτες έχουν λάβει την έγκριση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Έρευνας του SCG–Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος.

 

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους στόχους των μελετών, τα κριτήρια και τη διαδικασία της συμμετοχής σας σε αυτές, μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους που ακολουθούν:

  • «Η Τηλεκπαίδευση σε Καιρούς Πανδημίας: Αξιολόγηση Άγχους, Στρες, Εργασιακής Εξουθένωσης, Ενσυναίσθησης, Θετικής Στάσης στη Ζωή σε Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης». Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
  • «Η Επίδραση της Πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), των Περιοριστικών Μέτρων και της Κοινωνικής Απομόνωσης σε Συμπεριφορές που σχετίζονται με την Άθληση. Εστιάζοντας στα Αντιλαμβανόμενα Αρνητικά Συναισθήματα Κατάθλιψης, Άγχους και Στρες». Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
  • «Ο Αντίκτυπος των Αδελφικών Σχέσεων στις Συντροφικές Σχέσεις Νεαρών Ενηλίκων. Μια Ποσοτική Μελέτη». Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.
  • “Η Έξαρση του Διαδικτυακού Εθισμού την Περίοδο της Πανδημίας της COVID-19 και η συσχέτιση του με την Ποιότητα του Ύπνου στον Ελληνικό Πληθυσμό”. Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

 

Προωθήστε τις προσκλήσεις σε όποιον νομίζετε ότι μπορεί και θέλει να συμμετάσχει!

Σας ευχαριστούμε